Naturfotokurs

LÆR DEG Å FOTOGRAFERE NATUR & LANDSKAP
STED: JELØY (MOSS)  -  DATO: KOMMER

Bli med på et praktisk fotokurs der vi sammen utforsker noen av de fotografiske mulighetene naturperlen Jeløya i Moss har å by på. Her finner du et svært variert og vakkert område med et utall av fotografiske muligheter. Røff lavastein og trolsk eventyrskog. Vann og siv. Strender og flotte alléer. Steingjerder. Sjarmerende bygninger. Og ikke minst verdens beste kringle på Galleri F15.

Målet mitt med workshopen er å gi deg inspirasjon og kunnskap, og kanskje lære deg å tenke og se litt annerledes neste gang du ser gjennom kameraet ditt. Lys, komposisjon og hvordan du finner gode motiver er viktige stikkord, og ikke minst teknikkene for å få det til. Selv om det ikke er kamerateknikken som er hovedfokuset, skal du få lære hvilke ting det er viktig å ta kontroll over for å lage gode bilder som du vil henge på veggen.

Det blir korte og lange lukkertider, medbragte refleksjoner, og du får lære hvordan du kan forme og skape ditt eget magiske lys med enkle midler. Det blir små detaljer, store landskap, abstrakte motiver og spennende teksturer. Og det blir honning! Jeg gir deg en rekke tips, triks og teknikker for å skape spennende naturbilder.

Kurset passer for alle som vil lære mer om fotografering av landskap og natur. Både ferske nybegynnere og de som allerede kan en del men vil ha en kreativ boost og kanskje en del nye ideer.

Workshopen varer fra kl 1730 til 2200, og er begrenset til maks 7 deltagere slik at alle kan få god oppfølging. Prisen er kr 1.350,- pr person. Bruk kontaktskjemaet her på sidene mine for å melde deg på, og så håper jeg vi ses på fotokurs!

    20130618_Smooth
    0140-04
    20130618_The_Flasher