Om

HEI!

Jeg heter Eivind, og har lang erfaring som fotograf og filmfotograf (noen kaller det også videofotograf) for bedrifter, næringslivet og redaksjonelle kunder. Jeg bor på Hvam på Romerike, ikke langt fra Oslo lufthavn Gardermoen og Jessheim. Selv om Oslo og Akershus er hovedområdet mitt, har jeg kunder over hele Norge og  i utlandet.

En av mine spesialiteter innenfor foto og film er mennesker. Ikke bare når jeg lager portretter, headshots og situasjonsbilder, men også når jeg jobber med industri og arkitektur. Jeg er også en erfaren dronepilot, og ser på det som et viktig kreativt verktøy for å produsere film og stillbilder. 

20190613 Meg 600x600

Foto: Emilie Røhne

Bilder og film er en viktig investering for bedriftene jeg jobber med, og jeg har vært en trofast innholdsprodusent for mange av dem i en årrekke. Med over 25 års erfaring har jeg god sans for farger og komposisjon, og ikke minst hvordan man formidler budskap visuelt.

Jeg får høre at jeg er hyggelig, morsom og avslappende å jobbe sammen med, og at jeg leverer bilder og film av høy kvalitet. God kundeservice er viktig for meg, og jeg samarbeider godt med kunder og byråer gjennom hele prosessen.

I tillegg til foto- og filmoppdrag, har jeg holdt fotokurs, workshops og foredrag siden 2006. I 2010 ga jeg og min gode venn og kollega Stian Schioldborg ut boken «Fotoglede - slik tar du bedre bilder» på forlaget Exlibris Media. En 300 siders inspirasjons- og lærebok som ble en salgssuksess . Det førte igjen til nærmere 25 direktesendte TV-innslag om fotografering på «God Morgen Norge» på TV2. Du kan se et par av innslagene pluss en del stillbilder fra de ulike sendingene ved å klikke her.

Så hvis du er på jakt etter en fotograf, filmfotograf eller dronefotograf til å visualisere det neste prosjektet til bedriften deres, er det store sjanser for at jeg kan hjelpe dere. Det hadde vært veldig gøy!

Hilsen
Eivind Røhne