Walkabout - kurs i gatefotografering

WALKABOUT - LÆR DEG GATEFOTOGRAFERING
STED: OSLO  -  DATO: KOMMER

Bli med på en spennende og utfordrende fotoworkshop med fotograf Stian Schioldborg og meg, der du får lære mer om gatefotografering, såkalt «street photography».

Vi starter i det travle og trendy området ved Vulkan (Mathallen), og beveger oss gradvis ned mot Grünerløkka på jakt etter spennende bilder og interessante historier i stadig skiftende miljøer. 

Vi går sammen som en gruppe, og Stian og jeg kommer til å vise deg hvordan vi jobber. Både på det menneskelige plan og på det fotografiske. Dette kommer ikke til å handle om dingser og teknikk, men om jakten på gode motiver i dagligdagse situasjoner og miljøer. Det kommer til å handle om øyeblikket, hvordan man leser en situasjon, intuitiv komposisjon og selvfølgelig historiefortelling. Kort sagt en mengde praktiske tips og tanker rundt det å være en observatør som ønsker å fange gode situasjoner og bilder. 

Våre walkabouts er for deg som vil pushe deg selv litt for å bli en bedre fotograf. Det enkleste i livet er å fortsette å gjøre ting på samme måte som du alltid har gjort, akkurat som det å gå utenfor komfortsonen kan føles ubehagelig. Men begge deler er sikre veier til stagnasjon og null utvikling som fotograf. Og det vil vi gjerne få lov til å gjøre noe med!

Dette kurset i gatefotografering blir en spennende reise gjennom ulike miljøer i hovedstaden, og det blir spennende og kreative oppgaver underveis, slik at du kan utvikle deg som fotograf!

Walkabouten varer i 5 timer, og koster kr 1.750,- pr person. Den krever verken mye teknisk kunnskap eller at du har en overfylt utstyrsbag. Den krever bare at du har lyst til å bli enda bedre til å skape gode gatefotobilder. Meld deg på via kontaktskjemaet på nettsiden her, og så håper jeg vi ses på walkabout!

    20111031_Doggy_Style_001
    IMG_8953
    IMG_6367