Walkabout - hvordan fotografere urbane landskap

WALKABOUT - LÆR Å FOTOGRAFERE URBANE LANDSKAP
STED: OSLO  -  DATO: KOMMER

Bli med på en spennende og utfordrende fotoworkshop med fotograf Stian Schioldborg og meg, der vi følger Akerselva nedover fra Nydalen, på jakt etter gode og spennende visuelle motiver i de urbane landskapene, gjerne kombinert med mennesker i bildene.

Vi skal vi boltre oss i urbane landskap som inneholder alt fra ny arkitektur, glass og refleksjoner, til det tradisjonelle og gammeldagse med teglstein og smijern. Fra det moderne Nydalen, via naturen og fossen ved Mølla, ned mot det travle og trendy livet i området ved Vulkan og Mathallen.

Vi går sammen som en gruppe, og Stian og jeg kommer til å vise deg hvordan vi jobber. Både på det menneskelige plan og på det fotografiske. Det kommer ikke til å handle om dingser eller tekniske dypdykk i brukermanualen til kameraet, men det handler om praktisk komposisjon, bruk av lyset, hvordan man finner gode visuelle miljøer, historiefortelling, og ikke minst en jakt på de gode bildene i byens hverdagslandskaper.

Våre walkabouts er for deg som vil pushe deg selv videre i fotograferingen din. Det enkleste i livet er å fortsette å gjøre ting på samme måte som du alltid har gjort, akkurat som det å gå utenfor komfortsonen kan føles ubehagelig. Men begge deler er sikre veier til stagnasjon og null utvikling som fotograf. Og det vil vi gjerne få lov til å gjøre noe med!

Vi kommer til å dele masse fotokunnskap og erfaring med deg, og du kommer til å få spennende og kreative oppgaver og utfordringer underveis. Målet er at du skal få bryne deg på en rekke nye utfordringer, og ta deg tid til å jobbe med å skape gode bilder. En sikker måte å utvikle seg på som fotograf!

Walkabouten varer i 5 timer, og koster kr 1.750,- pr person. Den krever verken mye teknisk kunnskap eller at du har en overfylt utstyrsbag. Den krever bare at du har lyst til å bli enda bedre til å skape gode bilder. Meld deg på via kontaktskjemaet på nettsiden her, og så håper jeg vi ses på walkabout!

    20130913_3923
    IMG_5511
    20130820_3160