Fotokurs - lifestylebilder i naturen

LÆR Å FOTOGRAFERE LIFESTYLEBILDER I NATUREN
STED: JELØY (MOSS)  -  DATO: KOMMER

Lifestylebilder handler om å vise situasjoner med positiv energi, utstråling og livsglede. Slike bilder brukes til å illustrere  informasjonsmateriell, reklame og mye annet. Bare ta en titt på nyhetsbrev, annonser for produkter og tjenester, brosjyrer, blader m.m. Bilder som viser lykkelige mennesker som løper langs stranden, trener, går tur i fjellet, sitter rundt leirbålet eller sykler i naturen. Målet med livsstilsbilder er å gi seeren lyst til å være til stede i situasjonen, og bildene selger ofte følelser og stemninger mer enn de selger et konkret produkt.

Sammen med en profesjonell modell skal vi utfolde oss i flotte naturmiljøer ved sjøen, og du vil få en mengde praktiske fototips og triks om hvordan du fotograferer denne typen bilder. Vi skal lage et variert sett med lifestylebilder som spenner fra følelsen av sommer på Santa Monica Beach, via idyllisk norsk skjærgård, til trolsk, mystisk og romantisk eventyrskog med mose og bregner.

I løpet av kvelden skal vi jobbe med å finne egnede miljøer, få frem energien i personen foran kamera, og ikke minst utnytte, skape og forme lyset. Du vil få påfyll av både teori og praktisk kunnskap, og kanskje også en kreativ boost med noen nye ideer. Det blir noe teknikk, men aller mest estetikk. 

Så hvis du ønsker å lære mer om hvordan du fotograferer gode og energiske livsstilsbilder, er kanskje denne workshopen noe for deg. Jeg vil gå gjennom praktiske teknikker, lys, posering, dialog med modellen og mye mer. Det du bør kunne er grunnleggende kamerateknikk, og kjenne utstyret du har med deg, 

Workshopen varer fra kl 1730 til 2200, og er begrenset til maks 7 deltagere slik at alle kan få god oppfølging. Prisen er kr 1.950,- pr person (inkluderer modell). Bruk kontaktskjemaet her på sidene mine for å melde deg på, og så håper jeg vi ses på fotokurs!

    20140827_Pholk_576
    20160802_Vilde_MA_021
    20140827_Pholk_158