Arkitekturfotokurs

LÆR DEG Å FOTOGRAFERE ARKITEKTUR
STED: OSLO  -  DATO: KOMMER

Vi er omgitt av arkitektur - gammel og ny - og det er et populært fotomotiv for svært mange av oss. Uansett om vi er turist i egen by eller er ute og reiser, er arkitekturen en fantastisk måte å formidle minner og historien fra et sted på.

Det handler om hvordan vi bruker kameraet til å gjengi bygninger, broer, trapper og andre menneskeskapte objekter i et enkelt bilde. Spennende men utfordrende. For selv om motivet sjelden rører på seg, kan det være utfordrende å lage gode bilder av arkitektur.

Workshopen holdes på Tjuvholmen/Aker Brygge, der du får påfyll av inspirasjon og kunnskap rundt nettopp arkitekturfotografering. Workshopen passer for deg som føler du kan litt, men som vil lære mer og ikke minst bli inspirert.

Komposisjon blir et gjennomgangstema, denne kvelden, og ikke minst hvordan vi kan bruke mennesker selv når vi fotograferer arkitektur. I tillegg handler det om samspillet mellom lys og skygger, naturlig lys og kunstlys, teknikk, farger og valg av utstyr.  

Målet mitt er å lære deg til å se arkitekturen, forstå lyset, og veilede deg i å finne spennende motiver. Det blir en rekke praktiske tips og triks som kan være med på å høyne kvaliteten på bildene dine. Jeg satser på at dette blir både gøy og lærerikt!

Workshopen varer fra kl 1730 - 2200, og er begrenset til 7 deltagere slik at alle kan få god oppfølging. Prisen er kr 1.350,- pr person. Bruk kontaktskjemaet her på sidene mine for å melde deg på, og så håper jeg vi ses på kurs i arkitekturfoto!

    20160912_Fornebuporten_140
    0666-11
    20120629_Lørenskog_Buss_005