Naturfotokurs

naturfotokurs på jeløya
STED: JELØY (MOSS)  -  DATO: TORSDAG 13. juni 2024

Bli med på et praktisk fotokurs der vi sammen utforsker noen av de fotografiske mulighetene naturperlen Jeløya i Moss har å by på. Her finner du et svært variert og vakkert område med et utall av fotografiske muligheter. Røff lavastein og trolsk eventyrskog. Vann og siv. Spennende blomster og vegetasjon. Strender og flotte alléer. Steingjerder og sjarmerende bygninger.

Målet med dette naturfotokurset er å gi deg inspirasjon og kunnskap, og kanskje lære deg å tenke litt annerledes neste gang du ser gjennom kameraet ditt. Lys, komposisjon og hvordan du finner gode motiver er viktige stikkord, og ikke minst teknikkene for å få det til. Selv om det ikke er kamerateknikken som er hovedfokuset, skal du få lære hvilke ting det er viktig å ta kontroll over for å lage gode bilder som du vil henge på veggen.

Kurset passer for alle som vil lære mer om naturfotografering. Både nybegynnere og de som allerede kan en del, men som vil ha en kreativ boost og påfyll av nye ideer.

Det blir korte og lange lukkertider, naturlige og medbragte refleksjoner, og du får lære hvordan du kan forme og skape ditt eget magiske lys med enkle midler. Vi skal jobbe med både små detaljer og større utsnitt, abstrakte motiver, spennende teksturer og annet gøy vi finner denne kvelden. Og så skal vi se hva en liten dæsj honning kan gjøre for bildene våre! Jeg kommer til å gi deg en rekke tips, triks og kanskje litt uvanlige teknikker for å skape spennende bilder ute i naturen.

Hva slags kamerautstyr du har spiller ikke så stor rolle, men det kan være greit å ha med et stativ. Jeg sender dessuten ut en mail med all praktisk informasjon, og hva som kan være lurt å ha med noen dager i forkant av kurset.

Kurset varer fra kl 1730 til 2200, og er begrenset til maks 6 deltagere slik at alle kan få god oppfølging. Pris kr 1.500,- pr person. Bruk kontaktskjemaet her på sidene mine for å melde deg på, og så håper jeg vi ses på fotokurs!

    Curve
    BumbleB
    Waves