Portrettfoto med blits utendørs

LÆR DEG PORTRETTFOTOGRAFERING MED BLITS UTENDØRS
STED: OSLO/JELØY/MOSS  -  DATO: KOMMER

Det å fotografere gode portretter går aldri ut på dato, og er noe som er nyttig og gøy å beherske. Tre viktige elementer er:

1) Å fange personligheten til den fotograferer
2) Skape et lys som gir deg stemningen og uttrykket du ønsker
3) Finne ut hva du trenger av utstyr

I disse tre punktene ligger dessuten elementer som regi, dialog, research, kunnskap om lys, kunnskap om mennesker, bevissthet rundt valg av utstyr, og ikke minst hvordan man velger miljø og bakgrunner.

Jeg ønsker å formidle min kunnskap til deg gjennom denne workshopen, og vi skal jobbe med ulike miljøer utendørs. Du skal få være med på en reise gjennom ulike typer lys som gir forskjellig type uttrykk og stemning i bildene. Fra bløtt og sart, til hardt og karakterfullt. Jeg kommer til å ha med både blitser og små LED-paneler, slik at vi kan kombinere det med eksisterende lys. 

Det blir noe teknikk, men aller mest estetikk. For målet er å bruke miljøene, skape spennende lys, og kommunisere med en person foran kamera. 

Workshopen passer for alle som ønsker å lære mer om fotografering av mennesker, med hovedfokus på gode portretter i naturlige miljøer. Du bør kunne grunnleggende kamerateknikk, og kjenne det utstyret du har med, men jeg vil gå gjennom teknikkene bak miksing av naturlig lys med kunstlys (f.eks blits). I løpet av denne kvelden skal vi skape gode dialoger med personen foran kamera, finne spennende miljøer, og skape og forme lyset og stemningen vi ønsker. Forhåpentligvis får du påfyll av både teori og praktisk kunnskap, og kanskje en kreativ boost med noen nye ideer.

Workshopen varer fra kl 1730 til 2200, og er begrenset til maks 7 deltagere slik at alle kan få god oppfølging. Prisen er kr 1.950,- pr person (inkluderer modell). Bruk kontaktskjemaet her på sidene mine for å melde deg på, og så håper jeg vi ses på fotokurs!

    20170801_Mariann_119
    20180629_Kaja_197
    20150625_Lifestylekurs_350