Grunnkurs i fotografering

GRUNNKURS «HVORDAN TA BEDRE BILDER»
STED: OSLO  -  DATO: KOMMER

Sammen med fotograf Stian Schioldborg og meg, kan du være med på dette svært populære og lærerike fotokurset. Kurset passer særlig for nybegynnere, men også for de som allerede kan en del, men vil ha påfyll av inspirasjon, komposisjon, teknikk m.m.

I løpet av denne kvelden skal vi ta for oss hvordan man finner og ser de gode motivene, komponerer de gode bildene, forteller de gode historiene og skaper det gode lyset. For fotografering handler om å formidle budskap på en visuelt interessant måte.

Vi tar dessuten for oss den viktigste teknikken du trenger å kunne på kameraet, og hvordan du kan bruke den teknikken kreativt for å bli en bedre fotograf. Det blir teori, praktiske tips, visning av bilder og gjennomgang av temaer vi alle synes er utfordrende. Kort sagt en kveld fylt med fotoinspirasjon og spennende kunnskap!

Stian og jeg har arrangert og holdt hundrevis av fotokurs og workshops siden 2006 for både privatpersoner og en rekke firmaer, klubber og foreninger. I tillegg har vi utgitt den svært populære norske inspirasjons- og læreboken «Fotoglede - slik tar du bedre bilder» som ble utgitt på Exlibris Media forlag. Vi har også vært på «God Morgen Norge» på TV2 svært mange ganger for å formidle fotoglede, inspirasjon, kunnskap, galskap og lidenskap.

Kurset varer fra kl 1730 - 2200, og koster kun kr 950,- pr person (inkludert PDF-kompendium på nesten 90 sider). Det passer for både amatører, entusiaster og viderekommende som er glad i å ta bilder, men som føler at de blir litt kjedelige og vil komme noen steg videre. Meld deg på via kontaktskjemaet på nettsiden her, og så håper jeg vi ses på kurs!

    0360-09_Lenka
    Fotoglede_cover
    20130727_2962