Fotoworkshop i Stavanger - portrett, lyssetting og walkabout

TODAGERS KREATIV FOTOWORKSHOP I STAVANGER
STED: STAVANGER  -  DATO: KOMMER

Bli med fotograf Stian Schioldborg og meg på en spennende og kreativ todagers fotoworkshop i Stavanger. Tema for workshopen er portrett, lyssetting og det vi kaller walkabout. Vi skal jobbe både innendørs og utendørs, og vi skal lage gode portretter både i studio, i ulike miljøer inne og ute, og ikke minst litt mer røffe gateportretter.

Fredag starter vi kl 1730 og holder på til kl 2200. I løpet av denne praktiske kvelden skal du få lære om bruk av lys, og hvordan vi kan skape ulike typer lys og stemninger i bildene våre. Dette blir en praktisk og kreativ boost, der vi tar for oss naturlig lys, eksisterende lys, fastlys (LED) og også små og store blitser.

Lørdag blir det walkabout, og da starter vi kl 1000 og holder på til kl 1600. Da skal vi gå på jakt etter interessante lokasjoner i Stavanger sentrum, og vi skal skape spennende bilder. For det meste utendørs, men kanskje vi også finner noen gode miljøer innendørs.

Du skal få lære å bruke og utnytte lys på location, og vi skal vri og vrenge på det naturlige og eksisterende lyset som allerede finnes der, forme det med både diffusorer og refleksskjermer, og ikke minst spe på med medbrakt lys i form av små LED paneler og blits.

Våre walkabouts er for deg som vil pushe deg selv for å bli en bedre fotograf. Det enkleste i livet er å fortsette å gjøre ting på samme måte som du alltid har gjort, akkurat som det å gå utenfor komfortsonen kan føles ubehagelig. Men begge deler er sikre veier til stagnasjon og null utvikling. Og det vil vi gjerne få lov til å gjøre noe med! Derfor skal du få jobbe med spennende og utfordrende temaer, og få muligheten til å utvikle deg selv som fotograf. 

Stian og jeg har arrangert og holdt hundrevis av fotokurs og workshops siden 2006 for både privatpersoner og en rekke firmaer, klubber og foreninger. I tillegg har vi utgitt den svært populære norske inspirasjons- og læreboken «Fotoglede - slik tar du bedre bilder» som ble utgitt på Exlibris Media forlag. Vi har også vært på «God Morgen Norge» på TV2 svært mange ganger for å formidle fotoglede, inspirasjon, kunnskap, galskap og lidenskap.

Workshophelgen koster kr 2.950,- pr person, og passer for deg som vil pushe deg selv til å bli bedre på bruk av lys, komposisjon og det å lage gode bilder av mennesker. Meld deg på via kontaktskjemaet på nettsiden her, og så håper jeg vi ses på en energisk, inspirerende og morsom fotohelg i Stavanger!