Todagers fotokurs og workshop i Trondheim

TODAGERS FOTOKURS OG WORKSHOP I TRONDHEIM
STED: TRONDHEIM  -  DATO: KOMMER

Bli med fotograf Stian Schioldborg og meg på et spennende og lærerikt fotokurs i Trondheim. To dager proppfulle av fotografisk inspirasjon og kunnskap. 

Fredag starter vi kl 1730 og holder på til kl 2200. Her lærer vi deg hvordan du finner de gode motivene, komponerer de gode bildene, forteller de gode historiene, og skaper det gode lyset. I tillegg går vi gjennom den viktigste teknikken du trenger å kunne på kameraet, og lærer deg hvordan du kan bruke den teknikken kreativt for å bli en bedre fotograf. Det blir teori, praktiske tips, visning av bilder og gjennomgang av temaer vi alle synes er utfordrende.

Lørdag starter vi kl 1000 og holder på til kl 1800. Vi starter med å grave enda litt dypere i temaene komposisjon, oppgaveløsning og historiefortelling, i tillegg til at vi skal ha en sekvens om hvordan vi bruker og utnytter lyset. For uansett om det er eksisterende eller medbrakt lys vi bruker, så betyr lyset enormt mye for bildene våre.

Deretter skal vi gjøre noen praktiske øvelser med kameraet sammen, og du skal selv få teste hvordan teknikken vi snakket om på fredagen brukes i praksis for å lage enda bedre bilder. Etter det skal alle ut og ta bilder. Du skal få jobbe med spennende, morsomme og utfordrende oppgaver, og her får du virkelig muligheten til å utvikle deg selv og bli bedre med kameraet ditt. Og det er det vi vil - at du skal bli god!

Når bilder er tatt og oppgaver løst, blir det bildeutvelgelse og en bildegjennomgang. Der skal vi se på og snakke om bildene til alle deltagerne, og du vil få gode råd og tips, og tilbakemeldinger som kan hjelpe deg å bli enda bedre. En veldig nyttig sekvens! I tillegg skal vi ta for oss en del av bildene og se på mulighetene som finnes i redigering og digitalt etterarbeid. Her får du lære hvordan beskjæring, justeringer og bruk av farger eller sort/hvitt virkelig kan hente ut potensialet i et bilde. 

Stian og jeg har arrangert og holdt hundrevis av fotokurs og workshops siden 2006 for både privatpersoner og en rekke firmaer, klubber og foreninger. I tillegg har vi utgitt den svært populære norske inspirasjons- og læreboken «Fotoglede - slik tar du bedre bilder» som ble utgitt på Exlibris Media forlag. Vi har også vært på «God Morgen Norge» på TV2 svært mange ganger for å formidle fotoglede, inspirasjon, kunnskap, galskap og lidenskap.

Kurshelgen koster kr 2.950,- pr person, inkludert et omfattende kurshefte i PDF format på ca 140 sider. Dette opplegget passer for både amatører, entusiaster og viderekommende som er glad i å ta bilder, men som føler at bildene blir litt kjedelige og vil komme noen steg videre.

Meld deg på via kontaktskjemaet på nettsiden her, og så håper jeg vi ses på en energisk, inspirerende og morsom fotokurshelg!

    0360-09_Lenka
    Fotoglede_cover
    20130727_2962