FOTO & FILM | mennesker | mote | arkitektur | industri

Om

HEI!

Eivind Røhne heter jeg, og jeg har lang erfaring som fotograf og filmfotograf (videograf) for bedrifter, næringsliv og redaksjonelle kunder. Jeg bor på Hvam på Romerike, ikke langt fra Gardermoen og Jessheim. Selv om Oslo og Viken (Akershus) er hovedområdet mitt, har jeg kunder i hele Norge og også utlandet. Jeg reiser selvfølgelig dit mine kunder trenger meg for å lage bilder eller film.

En av mine spesialiteter på både foto og film er mennesker, og jeg jobber med portretter, situasjonsbilder, livsstil og mote. To andre spesialiteter er industrifoto og arkitekturfotografering. Jeg leverer også dronebilder og dronefilm, og har selvfølgelig de nødvendige godkjenninger (A1, A2 & A3 sertifisert) og forsikringer.

Målet mitt er å levere bilder og film av høy kvalitet, og tilby god kundeservice. Jeg samarbeider tett med kunder, reklamebyråer eller redaksjoner gjennom hele prosessen, men er også svært selvdreven og kan jobbe selvstendig når dere trenger det.

20190613 Meg 600x600

Bilder og film er en investering bedrifter gjør for å kommunisere et budskap, og for mange av mine kunder er jeg en trofast innholdsprodusent. Med over 20 års erfaring, har jeg godt utviklet bildesyn, og god forståelse for hvordan man sier ting visuelt.

I tillegg til er jeg glad i å dele kunnskap og erfaringer, og jeg har holdt fotokurs, workshops og foredrag for både privatpersoner, firmaer, klubber og foreninger siden 2006. Jeg har også skrevet og fotografert inspirasjons- og læreboken «Fotoglede - slik tar du bedre bilder» sammen med min gode venn og kollega Stian Schioldborg. En 300 siders inspirasjons- og lærebok i fotografering som ble en salgssuksess på forlaget Exlibris Media. Jeg har også vært med i nærmere 25 direktesendte TV-innslag om fotografering på «God Morgen Norge» på TV2, og du kan se et par av innslagene pluss en del stillbilder fra de ulike sendingene ved å klikke her.

Ta gjerne kontakt dersom du er på jakt etter en fotograf eller filmfotograf/videograf, så kan jeg sette opp et uforpliktende pristilbud og løsningsforslag på jobben/prosjektet.

Hilsen

Eivind Røhne