mennesker | mote | arkitektur | industri

Om

Litt om meg

Hei, Eivind Røhne heter jeg, og jeg har lang erfaring som fotograf og filmfotograf (videograf) for bedrifter, næringsliv og redaksjonelle kunder. Jeg bor på Romerike, nærmere bestemt Hvam, ikke langt fra Gardermoen og Jessheim. Selv om Oslo og Viken (Akershus) er hovedområdet mitt, har jeg kunder over hele Norge og i utlandet, og jeg reiser selvfølgelig dit mine kunder trenger meg for å lage bilder eller film.

En av mine spesialiteter som fotograf er mennesker, og jeg jobber både med portrettbilder, situasjonsbilder, livsstilsbilder, og motebilder. To andre spesialiteter er industrifoto og arkitekturfotografering. Stadig flere kunder ønsker dessuten muligheten for dronebilder og dronefilm, og jeg er også godkjent dronepilot.

Målet mitt er å levere bilder og film av høy kvalitet, og tilby god kundeservice. Jeg samarbeider tett med kunder, reklamebyråer eller redaksjoner gjennom hele prosessen, men er også svært selvdreven og kan jobbe selvstendig når dere trenger det.

De fleste av mine kunder ser på nye bilder eller filmer som en investering, og ikke bare en kostnad. Som fotograf og videograf kan jeg tilby dere over 20 års erfaring, et velutviklet bildesyn og forståelsen av hvordan man formidler budskap visuelt.

I tillegg til er jeg glad i å dele kunnskap og erfaringer, og jeg har holdt fotokurs, workshops og foredrag for både privatpersoner, firmaer, klubber og foreninger siden 2006. I tillegg har jeg skrevet og fotografert inspirasjons- og læreboken «Fotoglede - slik tar du bedre bilder» sammen med min gode venn og kollega Stian Schioldborg. En 300 siders inspirasjons- og lærebok i fotografering som ble en salgssuksess på forlaget Exlibris Media. I kjølvannet av boken var vi også med i nærmere 25 direktesendte TV-innslag om fotografering på «God Morgen Norge» på TV2. Du kan se et par av innslagene pluss en del stillbilder fra de ulike sendingene ved å klikke her.

Ta gjerne kontakt dersom du er på jakt etter en fotograf og/eller filmfotograf/videograf, så kan jeg sette opp et uforpliktende pristilbud og løsningsforslag på jobben/prosjektet.

Hilsen
Eivind Røhne

20190613_Meg_600x600.jpg