Om

HEI!

Eivind Røhne heter jeg, og jeg har lang erfaring som fotograf og filmfotograf (videofotograf) for bedrifter og redaksjonelle kunder. Jeg bor på Hvam på Romerike, ikke langt fra Oslo lufthavn Gardermoen og Jessheim. Men selv om Oslo/Akershus/Viken kan kalles hovedområdet mitt, har jeg kunder over hele Norge og  i utlandet. 

En av mine spesialiteter innenfor foto og film er mennesker. Fra portretter og situasjonsbilder, til livsstil, arkitektur og mote. Jeg er også en erfaren dronepilot, og for meg er drone et viktig verktøy innenfor både fotografering og film. 

Jeg får høre at jeg leverer bilder og film av høy kvalitet, og at jeg tilbyr god kundeservice. Jeg samarbeider tett med kunder og byråer gjennom hele prosessen, men er også svært selvdreven når det trengs.

20190613 Meg 600x600

Foto: Emilie Røhne

Bilder og film er en investering for bedriftene jeg jobber med, og jeg har vært en trofast innholdsprodusent for mange av dem i en årrekke. Med over 25 års erfaring, vil jeg si at jeg har god sans for farger, komposisjon og hvordan man formidler budskap visuelt.

I tillegg er jeg glad i å dele kunnskap og erfaringer, og jeg har holdt fotokurs, workshops og foredrag siden 2006. Jeg har også skrevet og fotografert inspirasjons- og læreboken «Fotoglede - slik tar du bedre bilder» sammen med min gode venn og kollega Stian Schioldborg. En 300 siders inspirasjons- og lærebok i fotografering som ble en salgssuksess på forlaget Exlibris Media. Jeg har også vært med i nærmere 25 direktesendte TV-innslag om fotografering på «God Morgen Norge» på TV2, og du kan se et par av innslagene pluss en del stillbilder fra de ulike sendingene ved å klikke her.

Ta gjerne kontakt dersom du er på jakt etter en fotograf, filmfotograf eller dronefotograf, så kan vi ta en prat om prosjektet og se om vi kan jobbe sammen.

Hilsen

Eivind Røhne