mennesker | mote | arkitektur | industri

Film

Som filmfotograf/videograf lager jeg filmer som bedriften deres kan bruke for å presentere seg på nett og i sosiale medier (Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram etc). Det kan være filmer til reklame, opplæring, dokumentasjon, prosjektfilmer, intern informasjon eller andre måter dere ønsker å nå ut til kunder og samarbeidspartnere på. Jeg ivaretar hele prosessen (filming, lys, lyd, musikk, redigering, teksting, fargestil etc) på best mulig måte for et godt sluttresultat, og kan også bistå med manus hvis det er ønskelig.

Nedenfor ser du noen eksempler på ulike videoer jeg har laget (klikk på bildet for å se videoen).

Rånåsfoss Webgalleri

En film fra Rånåsfoss kraftstasjon i Nes kommune (Viken). Viser de voldsomme kreftene i vannet, og den enorme vannføringen gjennom Akershus Energi sitt anlegg for produksjon av strøm. Filmet med drone i juni 2020.

Nm Papirkvern

En film laget for Norsk Makulering, som viser arbeidsprosessen og gangen i sikker makulering av dokumenter som de utfører på sitt anlegg i Oslo.

Kunde: Norsk Makulering

Nm Digitalkvern

En film laget for Norsk Makulering, som viser arbeidsprosessen og gangen i sikker makulering av digitale media (harddisker, videobånd etc) som de utfører på sitt anlegg i Oslo.

Kunde: Norsk Makulering

Gea Cylinder Lift

En av tre filmer laget for GEA Wiegand GmbH, som viser prosessen rundt et sylinderløft på et stort industriprosjekt på Borregaard sitt anlegg i Sarpsborg. GEA er en av verdens største leverandører av teknologi for prosessering av mat.

 Kunde: GEA Wiegand GmbH

Gea Scrubber Lift

En av tre filmer laget for GEA Wiegand GmbH, som viser prosessen rundt et scrubberlift på et stort industriprosjekt på Borregaard sitt anlegg i Sarpsborg. GEA er en av verdens største leverandører av teknologi for prosessering av mat.

Kunde: GEA Wiegand GmbH

Saferoad Intro

Her er et bilde fra en introduksjonsvideo jeg laget for Saferoad (filmen er kun for intern bruk i Saferoad) der CEO Espen Asheim ønsker bedriftens ansatte velkommen til deres e-læringskurs om ESG. Jeg har sørget for at lokalene deres er ryddet og klargjort for filming, for deretter å lyssette både Asheim og omgivelsene. I tillegg rigget jeg opp nødvendig lydutstyr, og brukte også en teleprompter som et nyttig hjelpemiddel, slik at personen foran kamera kan fokusere mer på budskapsformidling og kommunikasjon enn å pugge manus ordrett. I etterkant er videoen både redigert, fargekorrigert og gradet, i tillegg til at den er tekstet. Alle tjenester levert av undertegnede.

Kunde: Saferoad