Om

Hvem og hvor er fotograf Eivind Røhne?

ER_5.jpg

Jeg har jobbet som fotograf siden midten av nittitallet med både kommersielle og redaksjonelle kunder. I dag bor jeg på Romerike, og selv om Oslo og Akershus er mitt hovedområde, gjør jeg fotooppdrag i hele Norge og i utlandet. Både for norske og internasjonale kunder.

Hva fotograferer jeg?

Hovedmotivene mine er portrett, mennesker, industrielle motiver, interiør og arkitektur. Jeg leverer bilder og film fra både tradisjonelle kameraer, i tillegg til dronefoto og dronefilm.

Målet mitt er å tilby høy kvalitet, god kundeservice og tett oppfølging. I bunn og grunn er jeg en visuell problemløser med positivitet, entusiasme og godt humør, og hovedoppgaven min er å lage gode bilder med sterke komposisjoner som dekker de bildebehovene dere har.

I tillegg til lang erfaring som fotograf, har jeg også ti års erfaring som prosjektleder innenfor IT bransjen, med systeminnføring, endringsledelse og effektivisering av arbeidsprosesser som arbeidsfelt.

Hvordan løser jeg oppdragene?

Jeg jobber ofte selvstendig og selvdreven ute på location, men trives godt å jobbe tett i team sammen med kunden eller et reklamebyrå. Det viktigste jeg har med meg på et fotoshoot er ikke bare high-end fotoutstyr, men min lange erfaring i det å «se» og lage gode bilder.

Inspirasjon og motivasjon

Det å dele kunnskap og spre inspirasjon og motivasjon er både viktig og gøy! Derfor holder jeg også fotokurs, workshops og foredrag om fotografering når jeg har tid, både for klubber, bedrifter og foreninger. I 2010 skrev og fotograferte jeg boken «Fotoglede - slik tar du bedre bilder» sammen med min gode venn og kollega Stian Schioldborg. En 300 siders inspirasjons- og lærebok i fotografering som har vært en salgssuksess på forlaget Exlibris Media. Jeg har også laget en rekke direktesendte TV-innslag om fotografering for programmet «God Morgen Norge» på TV2.

Mitt forhold til kundene

Det er viktig for meg å ha et godt og nært forhold til mine kunder, og flere av kundene mine har vært med meg helt siden midten av nittitallet. Jeg bryr meg om mine kunder og hva de driver med, og ved å forstå bransjen og faget deres kan jeg levere enda bedre bilder.

Dersom vi ikke allerede har jobbet sammen, håper jeg at jeg får sjansen til det, og at vi sammen lager gode resultater vi alle blir stolte av og fornøyde med!

Hilsen fotograf Eivind Røhne

 

Drevet av PhotoDeck